Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje: Zaščita, ko jo najbolj potrebujete

Vsakdan nosi s seboj nepredvidljive situacije, ki lahko v trenutku spremenijo naše življenje. Nezgodno zavarovanje je namenjeno temu, da vam in vašim najdražjim zagotovi finančno varnost in podporo v primeru nezgod, ki lahko privedejo do telesnih poškodb. Z nezgodnim zavarovanjem lahko zmanjšate finančne posledice nepričakovanih dogodkov in si zagotovite potrebno pomoč za hitrejše okrevanje.

Kaj pokriva nezgodno zavarovanje?

 • Nezgodno smrt
 • Stroške zdravljenja po nezgodi, vključno z zdravniškimi pregledi, zdravili, terapijami in hospitalizacijo.
 • Izplačilo odškodnine v primeru trajne invalidnosti, ki zagotavlja finančno podporo pri prilagajanju novim življenjskim okoliščinam.
 • Dnevno nadomestilo za čas bolniške odsotnosti zaradi nezgode.
 • Stroške zdravljenja
 • Izplačilo v primeru smrti, ki svojcem omogoča lažje soočanje s finančnimi posledicami izgube.
 • Bolnišnično nadomestilo iz PZ

Zakaj izbrati naše nezgodno zavarovanje?

 1. Celovita zaščita: Naša zavarovalna kritja so oblikovana tako, da nudijo široko zaščito pred različnimi posledicami nezgod. Ponujamo fleksibilne pakete, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam in življenjskemu slogu.
 2. Hitra in enostavna obravnava škodnih zahtevkov: Poudarjamo na hitri in učinkoviti obravnavi zahtevkov, da lahko čim prej pridobite potrebno finančno podporo.
 3. Podpora in svetovanje: Naši izkušeni svetovalci so vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč pri izbiri najboljše zaščite za vas in vaše bližnje.
 4. Dostopnost: Zavarovanje lahko sklenete hitro in enostavno, tudi preko spleta.

Za koga je nezgodno zavarovanje primerno?

Nezgodno zavarovanje je primerno za vsakogar, ne glede na starost ali poklic. Posebej priporočljivo je za osebe, ki se ukvarjajo z aktivnejšim življenjskim slogom, opravljajo fizično delo ali imajo hobije, ki povečujejo tveganje za nezgode. Prav tako je pomembno za družine z majhnimi otroki, ki so pogosto bolj izpostavljeni nezgodam.

V Zavarovalnici Sava verjamemo, da je nezgodno zavarovanje osnovni steber osebne finančne varnosti. Zato vam nudimo zavarovalne rešitve, ki so prilagojene vašim potrebam in zagotavljajo mirnost ter zaščito, ko to najbolj potrebujete. Za več informacij o naših storitvah in podrobnostih o zavarovalnih paketih nas kontaktirajte ali obiščite našo spletno stran. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.